Herkun tilauspalvelu ja palvelupiste

Helpotusta arkeen

Helsingin keskustan Stockmann Herkun tilauspalvelusta voit tilata kaikkia Helsingin keskustan tavaratalon Herkun valikoiman tuotteita, mukaan lukien palvelutiskien tuotteet. Kuljetuspalvelumme toimii Helsingin, Espoon, Kauniaisten ja Vantaan alueilla. Tuotetilauksia voi tehdä myös Herkun palvelupisteessä.

Herkun tilauspalvelun verkkotilaaminen uudistui maaliskuussa 2017. Uudistusten myötä on tuotteiden tilaaminen entistä helpompaa, kun tuotteet pääsee valitsemaan kattavasta valikoimalistasta. Jos tilaukselle halutaan lisätä tuotteita valikoimalistan ulkopuolelta, voi ne kirjoittaa tilauksen lisätietokenttään.

Tilaa tästä

 

Yhteystiedot

Herkun tilauspalvelu
Helsingin keskustan tavaratalo
puh. (09) 121 3515
herkkutilaus@stockmann.com

Herkun palvelupiste

Helsingin keskustan Herkun palvelupisteen kautta voit tehdä tuotetilauksia. Sieltä saat myös reseptejä sekä tietoa tuotteista ja niiden käyttömahdollisuuksista.

Juhlien ruokatarjoilun järjestät kätevästi tilaamalla sen palvelupisteen kautta. Herkkukeittiö huolehtii ruokien valmistuksesta ja tilauspalvelu toimittaa valmiit ruokalajit juhlapaikalle.

Tee esimerkiksi kakkutilauksesi Stockmann Herkussa vähintään kolme arkipäivää ennen toimitusta, viimeistään klo. 12. Tilauksesi on noudettavissa maanantaista lauantaihin tavaratalon aukioloaikoina. Pidätämme oikeuden muutoksiin hinnoissa ja talokohtaisissa valikoimissa.

Selaa kakkukuvastoa tästä.

Helsingin keskustan tavaratalon Herkun palvelupisteelle osoitetut tiedustelut ja tarjouspyynnöt osoitteella htherkkuosastonpalvelupiste@stockmann.com tai puhelimitse (09) 121 3456.

Herkun tuotetilaukset muissa tavarataloissa


Tapiola (09) 121 2240
Itis (09) 121 4759
Jumbo (09) 121 2502
Turku 046 876 1739
Tampere (09) 121 6482